Uudised

EMTF 25.04.2024

Märtsis ja aprillis toimusid järjekordsed treenerite koolitused. Koolitusi viisid läbi EMTF-i peakohtunik Argo Jõhvik, KRVA treener Mongkon Kongpan, Garant Gym’i treener Sergei Vinokurov ja Leader Muay Thai Club’i treener Aleksei Kurdin. 

Teooriaseminarid viis läbi Argo Jõhvik. Kõik seminaril osalenud treenerid said jälgida ka kohtunike tööd 20. aprillil toimunud Eesti Muay Thai Liigal. Lisaks tehti võistluspäeval seminari läbinud treeneritele infotund võistluste A&O-st ning räägiti, mida kohtunikud jälgivad ja kuidas punkte antakse. 

Treenerid Mongkon Kongpan, Sergei Vinokurov ja Aleksei Kurdin viisid läbi praktilised koolitused. Mongkon Kongpan esitles treeneritele traditsioonilise Tai stiili võtteid. Aleksei Kurdin näitas harjutusi, mida ta on oma sportlaste puhul kasutanud, et nende löögid oleksid plahvatuslikud ent täpsed. Sergei Vinokurov andis treeneritele teadmisi, mis on eriti vajalikud võistluste jaoks. 

Treenerid tegid praktiliste koolituste käigus kõik harjutused kaasa, et oma uusi teadmisi paremini kinnistada ning oma sportlaseid täpsemini õpetada oskaksid. Kõik koolitused annavad noortele treeneritele palju põhjalikku informatsiooni, mille põhjal nad saavad oma treenimisstiili kujundada ning korrekteerida oma trennide metoodikat. 

Kui soovid osaleda järgmistel koolitustel, siis anna endast märku. Kirjuta meile oma soovist -  emtf@emtf.ee.  

 

----

Artikli toimetaja Erika Maalt (erika@emtf.ee)