Uudised

Muay Thai Liiga 21.04.2024

Arigato Spordiklubis peeti Eesti Muay Thai Liiga 2023/2024 hooaja neljas etapp. Iga etapiga on võistlus kasvanud nii osalejate kui pealtvaatajate arvu poolest. Sel etapil peeti kokku 66 matši. 

Üle 300 pealtvaataja sai osaliseks nii tasavägistele ja adrenaliinirohketele matšidele kui ootamatutele nokautidele. Sellest hooajast alates on antud võimalus omadele kaasa elada ka kodust live ülekande vahendusel. Ülekannet jälgis Youtube’is võistluste ajal üle 7000 silmapaari. 

Lisaks live ülekandele kommenteerisid seeniorite matše MMA võitleja Maikel Astur (Team Astur), Oskar Pärle ja Karl Ots (Üks Kaks Maks podcasti produtsent). Ülekannet on võimalik ka tagantjärele vaadata, lisaks saab hõlpsasti vaadata tulemusi Eesti Muay Thai Föderatsiooni kodulehel siit

Sel etapil olid kohtunikeks nii ringis kui ringi ääres Anastasia Liukonen, Ardo Rakaselg, Lisanne Jõhvik, Anton Reshetnjak, Argo Jõhvik, Andres Oitsar, Edgar Sergejenko. 

Eesti Muay Thai Liigat toetavad: Eesti Muay Thai FöderatsioonArigato spordiklubiBattery EestiEssential WellAndMar MedServiceVeska GrillKevin Renno Võitlusspordi Akadeemia, Team Pitbull, Rehvid24ExmetPixMill, Javico, RPK TeedThe LeagueGoodFight, Rakkenus Oy, Estlander GruppTarrest

 

----

Artikli toimetaja Erika Maalt (erika@emtf.ee)